ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Україні почне роботу автобусний перевізник з Європи

В Україні почне роботу автобусний перевізник з Європи

Естонський автоперевізник Baltic Shuttle може вийти на український ринок і вже цього літа відкрити новий напрямок з Талліна до Києва

Естонський автоперевізник Baltic Shuttle може вийти на український ринок і вже цього літа відкрити новий напрямок з Талліна до Києва. Про це пише ERR.ee.

На даний момент питання про відкриття маршруту з Талліна до Києва через міста Пярну та Вільнюс знаходиться на розгляді в компетентних органах.

«Чекаємо дозвільні документи на транзитне перетинання Латвії та Білорусі. Сподіваюся, що нову лінію вдасться відкрити ще цього літа », - сказав член правління Baltic Shuttle Ігор Пащук.

У планах компанії - скласти графік маршрутів таким чином, щоб автобус з Талліна до Києва ходив три рази в тиждень, але потім збільшити кількість рейсів. Також повідомляється, що один рейс обслуговуватиме Baltic Shuttle, а два інших - зарубіжні партнери естонської компанії - Ecolines і Temptrans.

Попередньо, вартість квитка в одному напрямку складе € 60.

Нагадаємо, що в червні нинішнього року на український ринок вийшов один з найбільших операторів автобусних перевезень в Європі - німецька компанія FlixBus. У планах компанії на 2019 рік - виконання регулярних рейсів з Києва, Харкова, Одеси, Львова, Дніпра, Чернівців, Івано-Франківська, Вінниці та Тернополя в Кельн, Росток, Карлсруе, Штутгарт і Відень.

 

 
Коментарі (0)