ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГВ Україні скоротився обсяг субсидій на оплату послуг ЖКГ

В Україні скоротився обсяг субсидій на оплату послуг ЖКГ

Обсяг субсидій, призначених сім'ям для відшкодування витрат на оплату послуг ЖКГ, у січні-жовтні нинішнього року становив 144,3 млн. грн, що на 10%, або 14,3 млн. грн, менше, ніж за аналогічний період минулого року

Згідно з повідомленням Державної служби статистики, за січень-жовтень нинішнього року за субсидіями на відшкодування оплати комунальних послуг звернулося понад 1,2 млн. українських сімей, що на 11% менше аналогічного показника минулого року. При цьому майже 80% тих, хто звернувся – жителі міст. Середній розмір призначеної субсидії становив 171,2 грн, що на 2,9% менше, ніж минулого року.

У регіональному розрізі найбільший розмір призначених субсидій, а це від 202 до 256 грн  зафіксовано в Івано-Франківській, Хмельницькій, Луганській областях і в Києві, а найменший від 48 до 84,8 грн у Севастополі, Одеській, Миколаївській і Закарпатській областях.

Нагадаємо, що у 2011 році жителям України були призначені субсидії на оплату житлово-комунальних послуг на суму 318 млн. грн, що на 80,6 млн. грн більше, ніж у 2010 році.

Джерело: УНІАН

 
Коментарі (0)