ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаВ Україні стартувала підготовка до опалювального сезону

В Україні стартувала підготовка до опалювального сезону

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ доручило розпочати підготовку систем життєзабезпечення населення до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років.

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ надало доручення від 22.04.2015 № 7/9-4581 обласним та Київській міській державним адміністраціям щодо забезпечення проведення комплексу заходів з підготовки систем життєзабезпечення населення до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Мінрегіону.

«В рамках підготовки до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років плануються підготовчі і ремонтні роботи житлового фонду та об’єктів соціальної сфери, інженерних систем тепло-, водопостачання і водовідведення, здійснюється перевірка технічного стану наявної автодорожньої техніки до роботи в зимових умовах, створюється необхідний запас паливно-мастильних та посипкових матеріалів, а також інші заходи, які спрямовані на забезпечення життєдіяльності населення України», – йдеться в повідомленні.
 
Наразі Мінрегіон формує узагальнений План з підготовки до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років.
 
Станом на 20 травня 2015 року плани з підготовки до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років надано всіма областями та містом Києвом, крім Одеської обласної державної адміністрації.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», уряд буде стимулювати українців самостійно турбуватись про тепло у свої будинках. Реалізувавши таку ініціативу, влада пропонує громадянам самостійно визначатись з обслуговуючою компанією, яка буде постачальником якісних послуг з опалення житла.
 
Коментарі (0)