ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Україні стартував продаж квитків на новорічні свята

В Україні стартував продаж квитків на новорічні свята

Відсьогодні українці зможуть починати планувати свої подорожі на новорічні свята. «Укрзалізниця» відкрила попередній продаж квитків на внутрішньодержавні поїзди.

«Укрзалізниця» збільшила термін попереднього породажу квитків з 30 до 45 діб. Тобто вже реалізуються квитки по 2 січня 2015 року включно. Про це повідомляє прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту.

При цьому зауважується, що послуга діє на внутрішньодержавні поїзди, окрім сполучень з АР Крим, Донецьким та Луганським регіонами, а також поїздів категорії Інтерсіті+.

«У середньому щодоби «Укрзалізниця» пропонує пасажирам на період новорічних свят понад 55 тис. місць у 99 поїздах внутрішнього сполучення, не враховуючи кримського, донецького та луганського напрямків» - підкреслюється у повідомленні.

Окрім того, повідомляється, що наразі «Укрзалізниця» продовжує вивчати попит пасажирів і за потреби призначатиме додаткові поїзди у найпопулярніших напрямках.

Нагадаємо, так, уже призначено додатковий поїзд №210/209 Миколаїв – Київ, який курсуватиме з 27 листопада по 22 грудня. Із Миколаєва він вирушатиме щочетверга та щонеділі, а з Києва – щопонеділка та щоп’ятниці. Розглядається також можливість продовжити термін його курсування у період новорічних свят.

 
Коментарі (0)