ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняВ Україні відкрили чергове газове родовище

В Україні відкрили чергове газове родовище

Державна компанія "Укргазвидобування" відкрила вже четверте у цьому році газове родовище , і вкотре - у Харківській області

Державна компанія "Укргазвидобування" відкрила вже четверте у цьому році газове родовище , і вкотре - у Харківській області.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"На етапі геологічного вивчення запаси відкритого родовища становлять щонайменше 400 млн кубометрів, а перспективні ресурси родовища загалом можуть становити близько 3.7 млрд кубів блакитного палива", - повідомляє прес-служба.

Відкриття родовища відбулося в листопаді 2018 року після завершення буріння та випробування пошукової свердловини, яка була закладена за результатами аналізу геологічної будови площі.

Як наголошується, наразі проводяться роботи з облаштування свердловини та введення її у пробну експлуатацію, а також продовжуються пошуково-розвідувальні роботи на новому родовищі.

Нагадаємо, цього року було відкрито три нових родовища у Харківській області на ділянках надр, спецдозволи на які було отримано ще до 2017 року. Перспективні ресурси чотирьох нових родовищ загалом становлять 8.2 млрд кубів блакитного палива.

"Укргазвидобування" в 2019 році планує збільшити обсяги буріння на 66% в порівнянні з прогнозованим результатом 2018 року - до 524 тис. м.

 

 
Коментарі (0)