ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВ Україні запроваджують соцвиплати для дітей до 5800 гривень

В Україні запроваджують соцвиплати для дітей до 5800 гривень

В Україні існує багато категорій соціальних виплат на дітей. Їх приймають як неповні сім’ї, так і сім’ї з батьками

 

В Україні існує багато категорій соціальних виплат на дітей. Їх приймають як неповні сім’ї, так і сім’ї з батьками. Абсолютно всі українські родини отримують основну виплату відразу після народження дитини і протягом наступних трьох років. Особи, які не мають батьків, а також діти з малозабезпечених сімей оформляють допомогу до 23 років. Зараз планують збільшити розмір допомоги.

У Мінсоцполітики повідомили, що планують збільшити розмір стипендій для дітей-сиріт і дітей з малозабезпечених сімей.

Це стосується наступних категорій громадян:

Дитина, яка не має батьків і позбавлена ​​батьківського піклування, до досягнення нею 18 років отримуватиме 5891 гривню на місяць. 5582 гривні отримають особи віком від 18 до 23 років.

Діти, які проживають у малозабезпечених сім’ях, і учні професійно-технічних училищ отримають по 1335 гривень. Студенти вишів отримуватимуть 1770 грн з особи.

Проте є кілька вимог до студентів. Щоб мати право на отримання стипендії, особа не повинна мати відмінних семестрових оцінок. Є хороші оцінки, немає поганих.

Інші жителі України також мають право на отримання стипендії чи субсидії у розмірі 30 тис. грн. Тих, хто готовий змінити професію та вивчати IT. Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль анонсував новий проект.

Він зазначив:

Близько 60 000 українців зможуть скористатися новою ініціативою;

Ви можете присвятити отриману суму на курси, які пропонує Департамент цифрової трансформації.

 

 

 
Коментарі (0)