ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВ Україні запустили реєстр субсідіантів

В Україні запустили реєстр субсідіантів

Більше половини громадян, які мають право на субсидії, вже звернулися за їх отриманням. "Стратегічно ми йдемо до монетизації. Ми її розглядаємо як

 

З 22 серпня в Україні почав роботу Державного реєстру субсідіантов. Як повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева в ході засідання уряду, дана відомство створювалося протягом півроку і тестувався кілька місяців. Так, ще з початку липня реєстр доступний для всіх громадян України, де відображається інформація беручи до уваги закон про захист персональних даних.

Крім того, реєстр створений для спрощення безлічі процедур пов'язаних з системою субсидій. Більше половини громадян, які мають право на субсидії, вже звернулися за їх отриманням. "Стратегічно ми йдемо до монетизації. Ми її розглядаємо як поетапний процес протягом 2019 року", - додав Рева. Нагадаємо, як повідомляв раніше "УРА-Інформ", загальна сума субсидій, призначених для компенсації витрат сімей на оплату житлово-комунальних послуг в Україні, з початку року склала 553,7 мільйонів гривень.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
24 Серпня 2018 p. 21:31
У нас замість роботи - центри зайнятості, замість послуг - центри обслуговування, замість тепла - лічильники тепла, ну а замість субсидій - реєстр одержувачів субсидій... -----------------------------------------------------------------Обгортка для товару підміняє сам товар.