ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГВ Україні зміняться ціни на транспортування газу

В Україні зміняться ціни на транспортування газу

«Укртрансгаз» з 1 квітня вводить нові тарифи на транспортування газу. Оператор газотранспортної системи назвав ціни на транзит палива.

Оператор газотранспортної системи «Укртрансгаз» з 1 квітня вводить нові тарифи на послуги транспортування газу магістральними трубопроводами. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

«Відповідно до постанови НКРЕКП №503 від 03 березня 2015 року, загальний тариф на транспортування природного газу встановлено у розмірі 656,20 грн за тисячу кубічних метрів без урахування податку на додану вартість», - йдеться в повідомленні.
 
Регулятор також встановив середньозважений тариф на транспортування газу магістральними трубопроводами «Укртрансгазу» - 294,40 грн за тис. куб. м без урахування податку на додану вартість.
 
Середньозважений тариф на транспортування природного газу магістральними трубопроводами для споживачів, власні газопроводи яких безпосередньо підключені до магістральних газопроводів, у розмірі 615,10 грн за тис. куб. м без урахування податку на додану вартість.
 
Середньозважений тариф на транспортування природного газу розподільними трубопроводами - 361,80 грн за тис. куб. м. без урахування податку на додану вартість.
 
Середньозважений тариф на поставку природного газу - 90,30 грн за тис. куб. м без урахування податку на додану вартість.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у першій половині березня понад 80% газу, що імпортується Україною, надійшло з Європи. В «Укртрансгазі» зазначили, що найбільшим постачальником «блакитного» палива стала Словаччина.
 
Коментарі (0)