ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняВ Україні зростають запаси газу

В Україні зростають запаси газу

У вітчизняних сховищах збільшились обсяги природного газу майже на 4%. Найбільше «блакитного» палива закачують у два сховища - Богородчанське та Більче-Волицько-Угерське

Запаси природного газу в Україні за тиждень зросли на 3,6%. Наразі у підземних газових сховищах знаходиться 9,285 млрд кубометрів «блакитного» палива. Про це повідомили у прес-службі «Укрантрансгазу».

«Як повідомляє Центральний диспетчерський департамент, добовий режим закачування природного газу складає 55,7 млн. куб. м», - зазначається у повідомленні.

У роботі знаходяться 6 газових сховищ. З яких найбільше газу закачується на Богородчанському та Більче-Волицько-Угерському ПСГ.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на кінець минулого тижня в українських підземних газових сховищах знаходилось 9,160 млрд куб. м. Згідно з даними GSE, українські ПСГ заповнені на 29,60%. Найбільший обсяг газу зберігається в Більче-Волицько-Угерському сховищі - 5,443 млрд куб. м газу (заповнено на 31,93%). На материковій частині України знаходяться 12 ПСГ загальною активною ємністю 31 млрд куб. м.

 
Коментарі (0)