ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняВ Українських ПСГ закачано вже 11 млрд куб.м газу

В Українських ПСГ закачано вже 11 млрд куб.м газу

Україна закачала до підземних сховищ газу (ПСГ) вже 11 млрд куб.м, що на 15% більше, ніж торік, передає дані прес-служба ПАТ “Укртрансгазу”.
Україна закачала до підземних сховищ газу (ПСГ) вже 11 млрд куб.м, що на 15% більше, ніж торік, передає дані прес-служба ПАТ “Укртрансгазу”.
 
“За оперативною інформацією Центрального диспетчерського департаменту ПАТ “Укртрансгаз” запас природного газу в газосховищах України досягнув позначки 11 млрд куб.м, що на 15% більше ніж рік тому,” — йдеться у повідомленні прес-служби.
 
У відомстві уточнили, що за 20 днів червня 2017 року оператор української газотранспортної системи закачав 1 млрд куб.м природного газу до підземних газосховищ, що на 65% перевищує показники червня минулого року.
 
За інформацією ПАТ “Укртрансгазу”, з початку травня середній місячний обсяг закачування газу в ПСГ становить 1,6 млрд куб.м блакитного палива при середньому добовому режимі закачування 50,1 млн куб.м.
 
У ПАТ “Укртрансгаз” підкреслили, що з початку поточного року в підземні сховища газу було закачано втричі більше блакитного палива ніж за аналогічний період 2016 року, тобто 3,1 млрд куб.м.

Також нагадали, що вже 573 дні Україна не імпортує газ з Росії, а закачування газу в ПСТ здійснюється за рахунок надходжень від вітчизняних газовидобувних підприємств та імпорту газу словацьким, польським та угорським газотранспортними коридорами. 

Вам нравится создавать различные прически? Создавать при помощи палитры красок шедевры покрасок? Для этого дела вам понадобятся подручные средства. В этом поможет істочник, где представлен каталог парикмахерских тележек. Заходите и выбирайте.

 
Коментарі (0)