ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоВ українській енергетиці введуть надзвичайний стан

В українській енергетиці введуть надзвичайний стан

Уряд схвалив введення надзвичайного стану в енергетиці. У Кабміні передали відповідні проекти законів до парламенту. Влада має намір розглянути документи у Верховні раді вже цього тижня.

У Кабінеті Міністрів схвалили і передали до парламенту проекти законів про введення надзвичайного стану в енергетичному секторі. Окрім того, урядовці воліють залучити європейських і американських інвесторів до модернізації і спільної експлуатації газотранспортної системи України. Про це за підсумками засідання уряду заявив Міністр Кабінету Міністрів Остап Семерак, передає УНІАН.

«Кабмін схвалив законопроекти. Вони вже зареєстровані в парламенті, і зараз відбувається засідання комітету Ради, де розглядаються обидва законопроекти. Ці законопроекти анонсував Прем'єр-Міністр», - повідомив пан Семерак.

Він наголосив, що документи готувалися в «прискореному режимі». «Сподіваємося, цього тижня їх буде винесено на розгляд Верховної Ради», - зазначив Міністр.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 16 червня після провалу «газових» перемовин, Прем'єр-Міністр Арсеній Яценюк доручив Міністерству енергетики та вугільної промисловості, а також Міністерству юстиції підготувати законопроект про надзвичайний стан в енергетиці.
 
Коментарі (1)
Sergiy3
19 Червня 2014 p. 10:20
Приймуть закон і обовязково забудуть про теплоенергетику комунальної власності та участь у його виконанні національних регуляторів.