ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаВ Україну прибуло ще два судна з імпортним вугіллям з США та Колумбії

В Україну прибуло ще два судна з імпортним вугіллям з США та Колумбії

Вчора в Україну прибули ще два судна з імпортним вугіллям із США та Колумбії. Перше судно, законтрактоване компанією для потреб державних ТЕС "Центренерго", прибуло 20 листопада. Друге "Панамакс" для потреб ТЕС ДТЕК Енерго прибуло 5 грудня.
Вчора в Україну прибуло ще два судна з імпортним вугіллям з США та Колумбії, таку інформацію  повідомила пресслужба ДТЕК.
 
"ДТЕК Енерго зустрічає одразу два судна класу "Панамакс" з імпортним вугіллям.  Перше судно із 55 тис. т вугілля, походженням з Колумбії, причалило в порт ТІС сьогодні о 13.30. Друге, із 76 тис. т палива із США, буде швартуватися в порту "Южний" вночі", - йдеться у повідомленні.
 
Нові партії палива найближчим часом поповнять запаси на складах власних ТЕС компанії.
 
"ДТЕК Енерго продовжує активно забезпечувати вугіллям енергосистему України. На додачу до двох "Панамаксів" з імпортним вугіллям, які вже прибули і майже повністю відвантажені на українські ТЕС, ми зустрічаємо ще два судна з паливом із США та Колумбії. Загальний обсяг нових суднових поставок – 131 тисяча тонн. З іншої сторони ми дбаємо про власний видобуток. На деяких наших шахтах вже на початку грудня достроково виконали річний план видобутку вугілля та продовжуємо максимально його нарощувати", - розповіли у компанії.
 

Наразі ДТЕК Енерго домовилася про імпорт в Україну 8 суднових партій з вугіллям із США та Колумбії, загальним обсягом майже 545 тис. т. Перше судно, законтрактоване компанією для потреб державних ТЕС "Центренерго", прибуло в Україну 20 листопада. Другий "Панамакс", для потреб ТЕС ДТЕК Енерго, прибув 5 грудня. 

 
Коментарі (0)