ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ «Укравтодорі» почали готуватися до зими

В «Укравтодорі» почали готуватися до зими

Протягом зимового періоду 2016-2017 років на боротьбу з ожеледицею було використано понад 157 тис тонн технічної солі на загальну суму майже 111 млн. грн.

До 1 серпня «Укравтодор» повинен розрахуватися з ДП «Артемсіль» та розпочати заготівлю технічної солі для зимового періоду. 

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України», передає «РБК-Україна».

Як повідомляється, облавтодори вже повинні почати підготовку до зимового періоду: оцінити стан техніки, залишків фрикційних матеріалів і, враховуючи досвід минулорічної зими, розрахувати обсяги технічної солі та піску, які потрібні в їх регіонах для боротьби з ожеледицею наступного сезону. Відповідне доручення було дано керівництвом «Укравтодору» дочірнім підприємствам в регіонах.

За даними держпідприємства, за зимовий період 2016-2017 років на боротьбу з ожеледицею було використано понад 157 тис тонн технічної солі на загальну суму майже 111 млн гривень. 

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив про те, що «Укравтодор» готує стратегію будівництва доріг.

Додамо, раніше Кабінет міністрів України виступив з наміром запропонувати Верховній Раді направити 2,5 млрд гривень на реконструкцію дороги Львів - Тернопіль - Хмельницький - Вінниця - Умань - Одеса - Миколаїв. 

На переконання Гройсмана, вказана дорога, яка знаходиться в жахливому стані, є магістраллю національного значення, що з'єднує західний кордон країни з портами і якою щодня користуються мільйони громадян.

 

 
Коментарі (0)