ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВ «Укренерго» планують модернізацію підстанції «Вінницька»

В «Укренерго» планують модернізацію підстанції «Вінницька»

«Укренерго» оголосило тендер на модернізацію підстанції «Вінницька».

НЕК «Укренерго» оголосило тендер на технічне переоснащення підстанції «Вінницька» очікуваною вартістю до 510,562 мільйона гривень.

Про то повідомляє «Економічна правда» з посиланням на «Інтерфакс-Україну».

Як  повідомляється в системі ProZorro, тендерні пропозиції приймаються до 4 серпня, передбачуване початок аукціону - 11 вересень 2017 року.

Роботи з модернізації підстанції повинні бути виконані до 30 вересня 2018 року.

В ході модернізації, зокрема, необхідно замінити трифазні автотрансформатор і трансформатор поперечного регулювання, а також вимикачі, розрядники, кабелі та ін.

«Укренерго» здійснює експлуатацію магістральних і міждержавних ліній електропередачі, а також централізовану диспетчеризацію об'єднаної енергосистеми країни. НЕК є державним підприємством, перебуває в підпорядкуванні Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

Нагадаємо, на початку липня, Кабмін знизив норматив виплати дивідендів до бюджету державними підприємствами НАЕК «Енергоатом» і НЕК «Укренерго» до 40% з 75% чистого прибутку.

Як повідомлялося, «Укренерго» в 2016 році збільшило чистий прибуток в 3,7 рази (на 2,192 млрд грн) у порівнянні з 2015 роком - до 3,12 млрд грн, чистий дохід - на 32% (на 1,74 млрд грн), до 7,173 млрд грн, валовий прибуток - на 43,1% (на 1,5 млрд грн), до 4,99 млрд грн.

«Укренерго» здійснює експлуатацію магістральних і міждержавних ліній електропередач, а також централізовану диспетчеризацію об'єднаної енергосистеми країни. НЕК є державним підприємством, перебуває в підпорядкуванні Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

 

 
Коментарі (0)