ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВ «Укренерго» спростували фейк із приводу повного знеструмлення країни

В «Укренерго» спростували фейк із приводу повного знеструмлення країни

В українських Telegram-каналах з 17 листопада, почали з'являтися повідомлення від імені "Укренерго" про те, що деякі області України нібито очікують на "повне або часткове знеструмлення".

В українських Telegram-каналах з 17 листопада, почали з'являтися повідомлення від імені "Укренерго" про те, що деякі області України нібито очікують на "повне або часткове знеструмлення". Однак у компанії таких заяв не робили.

Про це повідомляє пресслужба НАК "Укренерго".

"У сумнівних Telegram-каналах використовується логотип компанії "Укренерго" для поширення фейкової інформації, зокрема щодо повного або часткового знеструмлення країни", - йдеться в повідомленні.

В "Укренерго" заявили, що не робили жодних подібних заяв. Ця інформація не відповідає дійсності.

"Це один із можливих "вкидів" для того, щоб посіяти паніку серед українського населення, використовуючи при цьому логотип "Укренерго" для вашої довіри", - наголосили енергетики.

Також вони радять перевіряти інформацію з Telegram-каналів та інших соцмереж на офіційних комунікаційних сторінках "Укренерго".

Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, що 15 листопада росіяни завдали чергового масового удару по об'єктах енергетичної інфраструктури України. Але завдяки роботі українських військових та енергетиків Росія не змогла повністю відключити енергосистему України.

 

 

 

 

 
Коментарі (0)