ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВ «Укрпошті» хочуть продати Головпоштамт

В «Укрпошті» хочуть продати Головпоштамт

Таким чином він пояснив намір позбутися офісу на Хрещатику з застарілими вбиральнями і аварійними ліфтами

 

Таким чином він пояснив намір позбутися офісу на Хрещатику з застарілими вбиральнями і аварійними ліфтами.

Відповідне відео опублікував генеральний директор ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

У сюжеті управлінець звертає увагу на неналежний стан і в черговий раз нагадує про намір продати будівлю.

Зокрема, за словами Ігоря Смілянського фасад будівлі потребує роботах вартістю 10 млн гривень для того, щоб запобігти падінню обробної плитки.

Також ліфти в головному офісі «Укрпошти» виготовлені ще за часів Радянського Союзу і, як запевняє Смілянський, беруть пасажирів тільки на підйом.

Крім того, на останньому поверсі будинку на Хрещатику є актовий зал на 606 місць, яка не використовується за призначенням, а сцена і сидіння в цьому залі демонтовані.

Також Ігор Смілянський показав туалет, яким користується керівництво компанії. Туалетну кабінку директор «Укрпошти» в сюжеті називає «коворкінгом, в якому народилося багато стратегічних ідей». Смілянський особливо підкреслює застарілу сантехніку в приміщенні, відзначаючи, що в цілому для ремонту ліфтів, плитки та туалетів потрібно не менше 100 млн гривень.

«Краще цю будівлю продати, і вкласти мільярди, які ми отримаємо в нові машини, в ремонт відділень та кращий сервіс для всіх громадян», - пише Ігор Смілянський.

У коментарях під відео гендиректор «Укрпошти» пише, що орієнтиром при визначенні вартості будинку головної пошти повинна стати вартість готелю «Дніпро», який був проданий за 1,1 млрд гривень. Також Смоленської запевнив, що операційний зал головної пошти продаватися не буде.

 

 

 

 
Коментарі (0)