ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Укрзалізниці анонсували запуск нового поїзду з Києва до Приазов’я

В Укрзалізниці анонсували запуск нового поїзду з Києва до Приазов’я

В "Укрзалізниці" призначила новий поїзд Київ-Бердянськ-Покровський, який допоможе вирішити питання круглорічного сполучення з Донбасом і Азовським узбережжям.

В "Укрзалізниці" призначила новий поїзд Київ-Бердянськ-Покровський, який допоможе вирішити питання круглорічного сполучення з Донбасом і Азовським узбережжям.

ПАТ "Укрзалізниця" призначила новий поїзд Київ-Бердянськ-Покровський.

 Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив і. о. голови правління компанії Євген Кравцов, передає ЦТС.

Старт курсування поїзда №226 / 226-246 / 24 призначений на 25 березня.

"Забезпечуємо цілорічне сполучення з Донбасом і Азовським узбережжям. Таким чином ми уникаємо проблемного питання щодо нічного сполучення 120-тисячного Бердянську та ряду районів Донеччини зі столицею та іншими регіонами України.", - написав Кравцов.

З Києва поїзд виїжджатиме о 17:00, прибуватиме до Покровск - в 7:26, а в Бердянськ - об 11:50. У зворотному напрямку розклад наступний: відбуття з Бердянська - о 18:00, з Покровська - о 22:25, прибуття до Києва - о 11:40.

Раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" призначила на березень поточного року ряд додаткових поїздів по найпопулярнішим напрямками.

Нагадаємо також, що раніше УЗ запустила щоденні безпересадочні вагони Харків-Херсон і збільшила частоту курсування поїзда Київ-Рівне.

Нагадаємо, на початку року в онлайн-сервісі "Укрзалізниці" з'явилася функція пошуку маршрутів з пересадками.

У разі відсутності прямого сполучення між потрібними станціями онлайн-сервіс УЗ пропонує альтернативний варіант поїздки з пересадками. При цьому зазначається час очікування і станції пересадки. Всі квитки пасажири можуть оплатити однією сумою в кінці замовлення.

 

 
Коментарі (0)