ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГВ умовах небезпеки коронавірусу українців просять сплачувати за комунальні послуги онлайн

В умовах небезпеки коронавірусу українців просять сплачувати за комунальні послуги онлайн

В умовах небезпеки поширення коронавірусної інфекції Мінрегіон закликає українців утриматись від відвідувань банків та поштових відділень та сплачувати за комунальні послуги онлайн
В умовах небезпеки поширення коронавірусної інфекції Мінрегіон закликає українців утриматись від відвідувань банків та поштових відділень та сплачувати за комунальні послуги онлайн, про це повідомила пресслужба міністерства.
 
"Всім, у кого є близькі люди віком від 60 років! Ваші бабусі, дідусі, матері, батьки, а також сусіди в групі ризику. Допоможіть їм сплатити комунальні платежі вдома онлайн, це убезпечить їх від зараження на COVID-19!", - говориться у повідомлені. 
 
Нагадуємо, що на період карантину держава відмінила ШТРАФИ ТА ПЕНІ за несвоєчасне здійснення платежів за житлово-комунальні послуги. Але сплачувати за спожиті послуги ПОВИННІ УСІ ГРОМАДЯНИ, від цього залежить якість та вчасність надання комунальних послуг.
 
Також банкам заборонено нараховувати і стягувати неустойки (штрафи, пені) за несвоєчасну оплату комунальних послуг. Це зроблено в тому числі і для позбавлення від черг платників в банківських відділеннях.
 

Клієнтам банків дозволено припинити виплати по іпотечних кредитах - і банки не мають права за це стягувати пені. 

 
Коментарі (0)