ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ УЗ розповіли, як будуть курсувати поїзди під час воєнного стану

В УЗ розповіли, як будуть курсувати поїзди під час воєнного стану

"Укрзалізниця" готова переорієнтувати вантажоперевезення з портів Азовського моря в разі зміни логістики регіону після введення воєнного стану

"Укрзалізниця" готова переорієнтувати вантажоперевезення з портів Азовського моря в разі зміни логістики регіону після введення воєнного стану.

Акціонерна держкомпанія "Укрзалізниця" повідомила про готовність переорієнтувати вантажопотоки на інші морпорти в разі зміни логістики перевезень вантажів морськими шляхами в Азовському регіоні після введення воєнного стану.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Facebook виконуючий обов'язки голови правління держкомпанії Євген Кравцов.

"Пасажирські і вантажні потяги курсуватимуть згідно з графіком руху і по всім не забороненим законодавством маршрутами. У разі зміни логістики перевезення вантажів морськими шляхами, зокрема, в Азовському регіоні," Укрзалізниця "готова до переорієнтації вантажів на інші порти", - повідомив він.

Кравцов також підкреслив, що "Укрзалізниця" готова до забезпечення функціонування залізничного транспорту в умовах воєнного стану, керуючись Конституцією і законами України, рішеннями президента, парламенту, уряду, а також наказами центральних органів виконавчої влади та статутом держкомпанії.

В РНБО уточнили дату і час введення Військового положення

Як повідомлялося, Верховна Рада 26 листопада прийняла закон про затвердження указу президента "Про введення воєнного стану в Україні" строком 30 діб на територіях ряду областей, розташованих уздовж російського кордону і придністровської ділянки українсько-молдовського кордону, а також уздовж узбережжя Чорного і Азовського морів.

Рішення було прийнято за рекомендацією Ради національної безпеки і оборони України у відповідь на відкриту агресію прикордонників Російської Федерації щодо українських судів в загальній акваторії Азовського моря в неділю, 25 листопада.

 

 
Коментарі (0)