ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГВ Ужгороді зросте тариф на воду та водовідведення

В Ужгороді зросте тариф на воду та водовідведення

Послуги водопостачання і водовідведення здорожчають в Ужгороді на 4 гривні за кубометр у багатоквартирних будинках та на 3 гривні — у приватних, повідомляє КП “Водоканал м.Ужгород”
Послуги водопостачання і водовідведення здорожчають в Ужгороді на 4 гривні за кубометр у багатоквартирних будинках та на 3 гривні — у приватних, повідомляє КП “Водоканал м.Ужгород” з посиланням на прийняте рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).
 
Після набуття чинності рішення НКРЕКП, мешканці приватних будинків сплачуватимуть за кубометр води 12,26 грн замість 10,3 грн, а за централізоване водовідведення — 6,46 грн замість 5,39 грн. 
 
Жителі багатоквартирних будинків оплачуватимуть послугу водопостачання за тарифом 13,09 грн за кубометр (замість 10,93 грн), водовідведення — 6,89 грн за кубометр (замість 5,74 грн).
 
Перед цим тариф на воду та водовідведення в Ужгороді підвищували у серпні 2016 року. Тоді причинами здорожчання називали суттєвий спад рівня проплат за спожиті послуги при одночасному збільшенні обсягів споживання води у літній період.
 

Нинішнє рішення НКРЕКП набере чинності з дня наступного за днем його опублікування в офіційному друкованому виданні — газеті “Урядовий кур’єр”, йдеться у повідомленні на офіційному сайті КП “Водоканал м.Ужгород”. 

 
Коментарі (0)