ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВАКС відновив виробництво по «Роттердам +»

ВАКС відновив виробництво по «Роттердам +»

27 жовтня в Вищому антикорупційному суді слідчої суддею Оксаною Олійник було відновлено кримінальне провадження у справі «Роттердам +»

 

27 жовтня в Вищому антикорупційному суді слідчої суддею Оксаною Олійник було відновлено кримінальне провадження у справі «Роттердам +».

«Скаргу Центру протидії корупції - залишити без задоволення. Скаргу АТ Нікопольський завод феросплавів - задовольнити. Постанова прокурора про закриття кримінального провадження 52017000000000209 - скасувати. Рішення оскарженню не підлягає », - оголосила суддя.

Нагадаємо, що Офіс Генерального прокурора України відхилив скаргу співробітників Національного антикорупційного бюро на закриття справи «Роттердам +» Спеціалізованої антикорупційної прокуратурою. Одночасно рішення САП від 27 серпня, що закриває справу «Роттердам +» залишено в силі.

Раніше повідомлялося, що тендер «Укрзалізниці» на поставку 10 тис тонн дизпалива за ціною котирувань в порту «Роттердам +» з премією в 33,4 долара за тонну виграла компанія «Авітрейд». Такі дані вказані на сайті Прозорро.

Відомо, що «Анвітрейд» запропонувала дизпаливо за розрахунковою ціною 18 957 грн / т. Це умовно та ціна, за якою постачальник готовий поставити паливо в день аукціону.

 

 

 
Коментарі (0)