ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаІвано-Франківськ готовий до розвитку енергетики

Івано-Франківськ готовий до розвитку енергетики

Івано-франківські депутати затвердили програму енергетичного розвитку міста. Програма включає енергоощадні заходи до 2020 року.

У Івано-Франківську затверджено «Програму сталого енергетичного розвитку м.Івано-Франківська на 2013-2020 рр.», яка підготовлена на виконання умов «Угоди мерів щодо сталого енергетичного розвитку та захисту клімату» Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу в співпраці з Управлінням економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Івано-Франківської міської ради.

Програмою передбачається впровадження в місті ряду енергоощадних заходів, реалізація яких дозволить до 2020 р. зменшити викиди парникових газів на 20%.

Основним джерелом фінансування Програми є міський бюджет; державний бюджет; міжнародна технічна допомога, кошти донорських організацій та власні кошти підприємств. Прогнозовані обсяги фінансування Програми – близько 1,2 млн грн.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Україні реалізовуватимуть проект з підвищення енергоефективності. Проект запускають за підтримки німецької компанії. Угоду про реалізацію в Україні проекту «Енергоефективність в громадах» підписали Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ). 

 
Коментарі (0)