ГоловнаНовини ЖКГТранспортВартість проїзду у вінницьких маршрутках зміниться

Вартість проїзду у вінницьких маршрутках зміниться

На виконкомі Вінницької міської ради затверджено нові тарифи на перевезення пасажирів в маршрутних таксі, вартість яких залежить від довжини маршруту. Нові тарифи розпочнуть діяти з 23 лютого.

31 січня на виконкомі Вінницької міської ради затверджено нові тарифи на перевезення пасажирів в маршрутних таксі, вартість яких залежить від довжини маршруту. Нові тарифи розпочнуть діяти з 23 лютого.

Про це повідомив мер міста Вінниці Володимир Гройсман, інформує прес-служба Вінницької ОДА.

«Враховуючи те, що люди, які зараз користуються маршрутними таксі і сплачують дві з половиною гривні, після зменшення тарифу на деяких маршрутах будуть економити. По наших розрахунках ця економія складе в цілому близько 10 мільйонів гривень в рік. Це достатньо серйозна цифра і вона співзвучна з тими цифрами, які ми підраховували з точки зору посередництва в сфері перевезень. Збільшення вартості проїзду, які у нас були, відбувались за рахунок тіньового обігу коштів. Зараз фактично ми приводимо все у відповідність», - сказав міський голова Володимир Гройсман.

З 23 лютого на період дослідження функціонування нової маршрутної мережі для 28 маршрутів встановлюється тарифи на одну поїздку в денний час від 1,75 гривень до 2,5 гривень.

Для 6 маршрутів довжиною до 7,5 км вартість поїздки становитиме 1,75 гривень:

По маршрутах довжиною від 9км до 16 км вартість поїздки складе 2,5 гривень:

По 7 маршрутах із транзитною пересадкою на інші види транспорту, тариф буде диференційованим – від 1,75 гривень до 2,5 гривень:

В нічний час з 22 години до 6 години ранку вартість проїзду в маршрутках Вишенька – Залізничний вокзал становитиме 3,5 гривень.
 

 
Коментарі (1)
Михаил1
02 Лютого 2012 p. 17:56
Раз уж придется платить по 2 раза, то хоть на 50 коп дешевле-)