ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГВіце-прем'єр-міністр підтвердив, що пенсіонери не можуть прожити на свою пенсію

Віце-прем'єр-міністр підтвердив, що пенсіонери не можуть прожити на свою пенсію

Віце-прем'єр сказав, що українці отримують пенсії лише з одного джерела - із солідарної системи. І в Україні не буде гідних пенсій до тих пір поки пенсії нараховуються в межах солідарної системи.
Віце-прем'єр сказав, що українці отримують пенсії лише з одного джерела - із солідарної системи. І в Україні не буде гідних пенсій до тих пір поки пенсії нараховуються в межах солідарної системи, про це в ефірі телеканалу NewsOne заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.
 
Також віце-прем'єр підкреслив, що українці отримують пенсії лише з одного джерела - із солідарної системи.
 
"Тобто люди отримують в два рази меншу пенсію, ніж міг отримувати при працюючих трьох системах. Тобто солідарна система, з якої йде 60% коштів на пенсії, накопичувальна система (30%) та недержавне пенсійне страхування (10%)", - пояснив Розенко.
 
У цьому контексті політик заявив, що в даний час в Україні немає підстав говорити про підвищення пенсійного віку.
 
Щодо підвищення пенсій, то, за словами Розенка, це відбудеться після того, як кожен працюючий українець почне в повному обсязі сплачувати всі необхідні податки.
 
"Ми розуміємо, що пенсіонери не можуть прожити на свою пенсію", - констатував віце-прем'єр.
 
Віце-прем'єр сказав, що українці отримують пенсії лише з одного джерела - із солідарної системи. І в Україні не буде гідних пенсій до тих пір поки пенсії нараховуються в межах солідарної системи. 
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
25 Січня 2017 p. 21:18
Багато осіб непенсійного віку взагалі не мають ні зарплат, ні пенсій ,-- звільнені з роботи у зв"язку з "ліквідаціями" державних установ , тобто з ініціативи держави, по незалежним від працівників причинам позбавлені засобів існування, тому вимушені жити на утриманні своїх сімей.---------------------------- ------------------------------------------ І як же їм тепер не порадіти за працюючих пенсіонерів, які будуть тепер отримувати підвищені зарплати і пенсії.