ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Вчора опалювальний сезон завершили й у Луцьку

Вчора опалювальний сезон завершили й у Луцьку

Опалювальний сезон в Луцьку завершили тільки вчора, 10 квітня. Таке рішення ухвалила мерія, повідомили в ДКП «Луцьктепло». Під час переходу системи теплопостачання із зимового на літній режим роботи, в деяких будинках може тимчасово не бути гарячої води.
Опалювальний сезон в Луцьку завершили тільки вчора, 10 квітня. Таке рішення ухвалила мерія, повідомили в ДКП «Луцьктепло» . 
 
«Враховуючи потепління та корегування доведених на квітень лімітів природного газу та з метою забезпечення надання послуги з постачання гарячої води до кінця місяця, було прийняте рішення про призупинення опалювального сезону 2022-2023 років на території Луцька», - йдеться у повідомленні. 
 
Також там повідомили, що під час переходу системи теплопостачання із зимового на літній режим роботи, в деяких будинках може тимчасово не бути гарячої води.
 
Нагадаємо, НЕК «Укренерго» прокоментувало наслідки руйнувань, завданих українській енергосистемі російськими терористичними військами з осені 2022 року, та як Україна пройшла свій найважчий в історії опалювальний сезон.
 
Понад 1200 ракет та дронів випустили росіяни по ключових енергетичних об’єктах. Понад 250 із них таки влучили у ціль - 43% магістральних мереж було пошкоджено. Обстріляні й зазнали різного ступеню ушкоджень усі теплові та гідроелектростанції. 

Протягом зими ремонтні бригади - тільки «Укренерго», складали понад 1500 фахівців. Пошук обладнання вівся в 40 країнах світу.  

 
Коментарі (0)