ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВід завтра Одеса виходить на безлімітне споживання електроенергії

Від завтра Одеса виходить на безлімітне споживання електроенергії

З вівторка в Одесі немає відключень - ні через балансові обмеження, ні через мережеві. Мережа вже здатна пропустити обсяг електроенергії, якій потрібен місту і області
Від завтра, 7 березня, Одеса виходить на безлімітне споживання електроенергії, про це повідомила пресслужба НЕК "Укренерго". 
 
"З вівторка в Одесі немає відключень - ні через балансові обмеження, ні через мережеві. Мережа вже здатна пропустити обсяг електроенергії, якій потрібен місту і області", - йдеться в повідомленні. 
 
Як зазначає оператор, до 15 березня планується завершити основні роботи для відновлення надійності живлення регіону, тобто для того, щоб відключення того чи іншого елемента мережі не призводило до масштабних обмежень споживання. 
 
"Плануємо, що ці роботи будуть проводитись без додаткового обмеження споживачів", - наголосив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький. 
 
Раніше повідомлялося. що  5-6 березня "Укренерго"  здійснюватиме ремонтні роботи на об'єктах в Одеській області, через що можливі обмеження електропостачання в регіоні. Роботи проводяться на енергооб’єктах, які були неодноразово пошкоджені ворожими обстрілами й можуть мати приховані пошкодження. 
 
Одещина була останнім регіоном в Україні, де встановлювалися ліміти через пошкодження мереж. 
 

Нагадаємо, в Україні триває 22 доба безлімітного споживання електроенергії. У країні працюють всі види електростанцій. В окремі години є обмеження навантаження об’єктів "зеленої" генерації. Обсягів виробленої електроенергії достатньо, щоб задовольнити потреби всіх споживачів в країні.  

 
Коментарі (0)