ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВідділення «Укрпошти» нарешті повністю комп'ютеризують

Відділення «Укрпошти» нарешті повністю комп'ютеризують

Проект з комп'ютеризації відділень "Укрпошти" може завершитися в I кварталі 2019

Проект з комп'ютеризації відділень "Укрпошти" може завершитися до кінця I кварталу 2019 року. Про це в інтерв'ю РБК-Україна заявив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

За його словами, при реалізації проекту по установці комп'ютерів в кожному відділенні "Укрпошта" зіткнулася з труднощами. Зокрема, виникла проблема з каналами зв'язку.

"Ми купили комп'ютери, але потім з'ясувалося, що кожне З 1650 відділень - це окремий міні-проект, реалізація якого не закінчується купівлею комп'ютера. Наприклад, на вікнах часто немає грат, крім того, буває, що немає опалення ... Потім виявилося, що тільки в 60% населених пунктів є канали зв'язку. Там, де канал зв'язку є, ми його використовуємо, ще в 20% сіл 3G має бути достатньо для того, щоб приймати платежі, а в інших будемо дивитися, що можна зробити. Думаю, що до кінця першого кварталу ми закінчимо цей проект ", - зазначив Смілянський й.

Він також підкреслив, що на початку цієї роботи з 11,5 тисячі відділень тільки 20% були оснащені комп'ютерами.

"Наша мета в тому, щоб в кожному населеному пункті, де проживає понад дві тисячі осіб, було відділення" Укрпошти "з комп'ютером, підключеним до інтернету", - додав Смілянський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрпошта" підвищила тарифи з 1 січня. Тарифи на пересилку поштових отруєнь (листи, листівки) в межах України підвищуються в середньому на 10%, посилок - на 10-20%.

В кінці минулого року "Укрпошта" відмовилася від скорочення відділень і погодилася доставляти пенсії.

 

 
Коментарі (0)