ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВідключення електрики «прийдуть» у Суми

Відключення електрики «прийдуть» у Суми

Через ремонти повітряних ліній у Сумах напочатку червня вимикатимуть світло. Після закінчення робіт напругу подадуть без попередження.

У зв`язку з ремонтами на повітряних лініях упродовж наступних двох тижнів у Сумах вимикатимуть електроенергію. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Сумської міської ради.

На вул. Холодногірській (будівлі № 97-153), вул. Комунарів і у пров. Білоусівський відключення світла відбудеться дві середи поспіль – 3 та 10 червня. Електрики не буде з 8:00 до 16:00.
 
6 червня під відключення потраплять будівлі по вул. Плеханова (будівлі № 53-79) та у пров. Тихоріцький (будівлі № 7-12). Електроенергії вимкнуть у період із 8:00 до 15:00.
 
За три дні, 9 червня, без електроенергії залишаться жителі вул. Артема (будівлі № 1-27, № 2-32), вул. Некрасова, пл. Пришибська (будівлі № 15, № 16). Відключення триватиме з 8:00 до 16:00.
 
В усіх випадках після закінчення робіт напругу подадуть без попередження.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», уряд заборонив вимикати світло стратегічно важливим підприємствам зв'язку. Електропостачання цих об'єктів має бути відновлено протягом 3 діб.
 
Коментарі (0)