ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВідновити усі енергооб'єкти до початку опалювального сезону неможливо - Міненерго

Відновити усі енергооб'єкти до початку опалювального сезону неможливо - Міненерго

Відновити усі енергооб'єкти до початку опалювального сезону, які пошкодили росіяни, не вдасться. Про це повідомив член наглядової ради "Укренерго" Юрій Бойко
Відновити усі енергооб'єкти до початку опалювального сезону, які пошкодили росіяни, не вдасться. Про це повідомив член наглядової ради "Укренерго" Юрій Бойко на форумі «Майбутнє української енергетики. Діалоги з NV», пише "Україна Комунальна". 
 
«Цілком очевидно, що відновити у повному обсязі те, що було пошкоджено чи знищено, до опалювального періоду не вдасться», - заявив він. 
 
За словами енергетика, підготовка до зими суттєво відрізняється від того, що було два роки тому, бо масштаби руйнувань енергетики колосальні. 
 
«По деяких об'єктах я досі не можу пояснити, як там працює те обладнання. Але по багатьох станціях, які зазнали численних уражень, частину обладнання вдалося повернути у роботу», - додав він. 
 

Через втрати близько 9 ГВт потужностей генерації і значні пошкодження об’єктів системи передачі ми вимушені застосовувати відключення електроенергії для споживачів, що також є дуже болючим для економіки, повідомила заступниця міністра енергетики України Світлана Гринчук. 

 
Коментарі (0)