ГоловнаНовини ЖКГТранспортВідновлення доріг Донеччини «влетить в копієчку»

Відновлення доріг Донеччини «влетить в копієчку»

На відновлення автомобільних доріг у Донецькій області потрібно майже півтора мільярда гривень. Крім цього у регіоні нараховується більше десятка зруйнованих мостів та кілометри пошкоджених залізничних колій.

На відновлення автомобільних шляхів у Донецькій області потрібно 1,18 млрд грн. Такі дані сьогодні навів голова Донецької обласної державної адміністрації Олександр Кіхтенко, передає прес-служба відомства.

За словами чиновника, через проведення бойових дій на території регіону, бойовиками було пошкоджено 481,2 км автомобільних доріг загального користування.

Крім цього, губернатор повідомив про руйнування 13 мостів та залізничних колій загальною довжиною 882,3 погонних метрів.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» заявила про завдані їй збитки внаслідок бойових дій. Так, у відомстві оцінили ремонт пристроїв електропостачання в зоні проведення АТО в 341,5 млн гривень. Сума визначена на підставі первинних оглядів та буде скоригована після завершення бойових дій на сході країни.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, уряд Німеччини надав Україні кредит на відбудову інфраструктури, постраждалого від бойових дій, Донбасу. Розмір позики складає півмільярда євро.

 
Коментарі (0)