ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВелике будівництво створило 200 тисяч робочих місць - Зеленський

Велике будівництво створило 200 тисяч робочих місць - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що програма "Велике будівництво" створила додаткові робочі місця, що особливо важливо під час пандемії коронавируса.

 

Президент України Володимир Зеленський заявив, що програма "Велике будівництво" створила додаткові робочі місця, що особливо важливо під час пандемії коронавируса. Про це він сказав в інтерв'ю на одному з телеканалів.

"Велике будівництво" дало близько 200 тис. Робочих місць. Хоча після першої - протягом другої хвилі COVID-19 українці втратили майже 350-400 тисяч робочих місць. А "Велике будівництво" повернуло 200 (тисяч. - ред.) ", - сказав Зеленський.

Разом з тим, він зазначив, що не у всіх українських містах помітні результати програми "Велике будівництво", оскільки там - місцеві дороги, за які відповідає "Укравтодор". Але за межами міст українці вже користуються поліпшеною інфраструктурою, впевнений президент.

У грудні 2020 року в Мінрегіоні заявили про повне виконання річної програми президента "Велике будівництво" в частині шкіл, дитсадків і спортоб'ектов.

 

 

 
Коментарі (0)