ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВеликий вибір посібників для вчителя НУШ: від розробки занять до діагностичних робіт

Великий вибір посібників для вчителя НУШ: від розробки занять до діагностичних робіт

Пропонуємо завітати на сайт №1 для педагогів — сайт Видавничої групи «Основа»

Шукаєте де придбати якісний та змістовний посібник нова українська школа? Пропонуємо завітати на сайт №1 для педагогів — сайт Видавничої групи «Основа». Тут ви знайдете все необхідне для того, щоб легко та без зайвих клопотів організувати навчальний процес в 1-4 класах Нової української школи.


Наразі доступні до замовлення наступні видання:


• розробки уроків серії «Мій конспект»;
• матеріали для проведення ранкових зустрічей та тематичних днів;
• сценарії для проведення виховної роботи та батьківських зустрічей;
• методичні посібники нової української школи для реалізації змішаного навчання;
• діагностичні роботи та картки для експрес-перевірки тощо.
Усе це ви можете обрати за найвигіднішими цінами! І вже за 1-2 дні замовлення буде доставлено зручним для вас сервісом доставки.

посібник нова українська школа

Посібники для вчителя НУШ «Мій конспект»

Від самого першого видання ця серія стала справжнім хітом! Готові конспекти уроків на весь рік — це незамінна допомога вчителю під час підготовки та проведення занять. А скільки часу економить вчитель! Адже не треба більше шукати потрібну дидактику чи цікаві методики для створення по-справжньому цінного уроку. Все необхідне зібране у наші видання.

Розробки уроків для НУШ створено згідно з концепцією та на засадах компетентнісного підходу. Усередині ви знайдете зразки дидактичного та наочного матеріалів, завдання для роботи у парах та групах, вправи з використанням конструкторів тощо.

Наочні посібники нова українська школа

Наочність відіграє дуже важливу роль у навчанні. Адже саме завдяки зору людина сприймає до 80% інформації. Розроблені спеціально до Концепції НУШ комплекти плакатів та наочності, допоможуть перетворити начальний процес на цікаву гру. ВГ «Основа» пропонує інтерактивні плакати з наліпками, картки, на яких можна писати маркерами, наочність до уроків математики та української мови.

Посібники нуш порадник для вчителя: як реалізувати змішане чи дистанційне начання?

ВГ «Основа» першими видали спеціальні методичні посібники з готовими зразками проведення уроків в умовах змішаного чи дистанційного навчання. Пропоновані матеріали допоможуть вчителю провести заняття не втрачаючи якості навчання. Крім цього, в електронному додатку містять завдання, які вчитель може копіювати та швидко переносити до платформи, з якою працює дистанційно.

Завітайте на сайт Видавничої група «Основа» https://osnova.com.ua/ та купуйте посібники для роботи в НУШ!

 

 

 

 
Коментарі (0)