ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоВерховна Рада підтримала проєкт Державного бюджету на 2020 рік в першому читанні

Верховна Рада підтримала проєкт Державного бюджету на 2020 рік в першому читанні

Верховна Рада підтримала проєкт Державного бюджету на 2020 рік в першому читанні. За відповідне рішення проголосували 256 народних депутатів.
Верховна Рада підтримала проект Державного бюджету на 2020 рік в першому читанні. За відповідне рішення проголосували 256 народних депутатів.
 
При підготовці документа до першого читання народними депутатами, фракціями, групами та комітетами Верховної Ради України було надано 2 162 пропозиції до проекту Держбюджету-2020.
 
Проектом Бюджетних висновків передбачено ряд доручень Уряду відповідно до пропозицій народних депутатів, комітетів, фракцій, груп для їх опрацювання при підготовці проекту Держбюджету на 2020 рік до другого читання.
 
Одним з таких доручень є збільшення показників дохідної та видаткової частин проекту Державного бюджету на 2020 рік з урахуванням уточнення основних прогнозних макропоказників економічного і соціального розвитку України на 2020 рік.
 
Наразі Уряд працює над уточненням основних прогнозних макропоказників економічного і соціального розвитку України на 2020 рік.
 

Таким чином, після прийняття Урядом рішення щодо уточнення макропоказників на 2020 рік можливо буде обрахувати уточнені показники Держбюджету на 2020 рік, зокрема, показники дохідної частини. 

 
Коментарі (0)