ГоловнаНовини ЖКГЖитлоВетерани ВВВ отримали ключі від майже тисячі квартир

Ветерани ВВВ отримали ключі від майже тисячі квартир

Інвалідам та ветеранам Великої Вітчизняної війни з 2010 по 2012 рік було вручено ключі від майже тисячі квартир. Влада запевняє, що і надалі буде перейматися питанням житлозабезпечення ветеранів ВВВ.

Уряд надає підтримку інвалідам та ветеранам Великої Вітчизняної війни. Із 2010 по 2012 рік інваліди Великої Вітчизняної війни отримали від держави 825 квартир. У 2013 році ще 220 інвалідів війни переїдуть в нові квартири. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Віце-прем'єр-міністра Олександра Вілкула, посилаючись на слова посадовця під час урочистостей з нагоди 68-ї річниці Перемоги у Павлограді Дніпропетровської області.

Олександр Вілкул також наголосив, що 2013 рік пройде під знаком 70-ї річниці Битви за Дніпро, з якої почалося остаточне звільнення України від фашистських загарбників. До цього ювілею в Дніпропетровській області будуть реалізовані масштабні проекти. Так, в районі житлового масиву  «Червоний камінь» в Дніпропетровську буде закладена Алея Героїв.

Нагадаємо, у 2011 році Кабмін запевняв, що виконав своє рішення щодо забезпечення житлом усіх ветеранів Великої Вітчизняної війни - інвалідів І групи і опрацьовує питання забезпечення житлом усіх ветеранів війни.

«Не годиться, щоб ветерани Великої Вітчизняної війни жили у необлаштованих домівках», - підкреслював  Прем'єр-міністр Микола Азаров.

 
Коментарі (0)