ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВ.Гройсман:«НКРЕКП має владнати питання стосовно підключення підприємств до електромережі»

В.Гройсман:«НКРЕКП має владнати питання стосовно підключення підприємств до електромережі»

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг має владнати питання стосовно підключення підприємств до електромережі.
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) має владнати питання стосовно підключення підприємств до електромережі. Про це сьогодні сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на ІІ Українському форумі бізнесу, передає кореспондент УНН.
 
“Вважаю, що з цими монополістами треба ставити крапку, і те, що вони сьогодні викручують руки й ноги, вибачте, бізнесу при підключенні. Фактично приходить їхній клієнт, який говорить про те, що я буду в тебе відбирати твою продукцію, вони починають нав’язувати технічні умови, яких у природі не існує, і потім виставляти йому рахунки на всю цю історію”, — наголосив він.
 
Прем’єр зазначив, що “була недолуга спроба НКРЕКП врегулювати питання підключення до електромережі”. “Зараз вони (НКРЕКП — ред.) мають її виправити. І, наскільки я знаю, була зустріч з бізнесом і начебто вони знайшли системне рішення, де обленерго має „під ключ“ вас підключити за абсолютно прозорими умовами”, — уточнив Голова уряду.

В.Гройсман додав, що напрацьовані умови щодо підключення підприємств до енергомережі будуть прозорими, то уряд їх підтримає. 

 
Коментарі (0)