ГоловнаКоментаріОпалювальний сезон 2023-2024В.Гройсман:«в Україні на місцях є всі засоби і можливості для початку опалювального сезону»

В.Гройсман:«в Україні на місцях є всі засоби і можливості для початку опалювального сезону»

НАК "Нафтогаз України" готовий забезпечити Україну газом, перешкод для початку опалювального сезону в Україні немає.
НАК "Нафтогаз України" готовий забезпечити Україну газом, перешкод для початку опалювального сезону в Україні немає, заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, вчора у робочою поїздкою Запоріжжі.
 
Як зазначив Володимир Гройсман, на даний момент в Україні на місцях є всі засоби і можливості для початку опалювального сезону.
 
"Уряд прийняв ряд постанов, які розблокують накопичені роками проблеми теплокомуненерго. Сьогодні "Нафтогаз" готовий забезпечити всіх газом. Ніяких ситуацій з затримками немає. І якщо хтось на місцях ще не підготувався до опалювального сезону, це означає, що він нехазяйновитий", - сказав Володимир Гройсман журналістам.
 
Він додав, що сьогодні 13 жовтня проведе селекторну нараду з питання початку опалювального сезону і хоче дізнатися рівень підготовки регіонів. Крім того, Володимир Гройсман підкреслив важливість розробки механізму розподілу субсидій для українців, зазначивши, що "головне, щоб управління соцзахисту зробили все чітко і без зволікань".
 

"Кошти на субсидії є. Їх вирізняє не ЄС, а Україна. Потрібно, щоб влада на місцях грамотно розподілила субсидії тим, хто в них дійсно потребує, щоб управління соцзахисту зробили все швидко", - заявив прем'єр-міністр. 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
14 Жовтня 2016 p. 20:19
Вулиці й зупинки перейменували, пам"ятники позносили, але від того якість комунальних послуг не покращилась, а тільки погіршилась. Та у брежнєвські часи за такого холоду вже б давно включили опалення...
Коля Пухов
15 Жовтня 2016 p. 00:12
Причому, без показухи та безкінечних помпезних повідомлень.