ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГВиділено ще понад 39 мільйонів гривень на компенсації за розміщення ВПО у закладах

Виділено ще понад 39 мільйонів гривень на компенсації за розміщення ВПО у закладах

Йдеться про компенсації за спожиті комунальні послуги під час безоплатного перебування внутрішньо переміщених осіб у приміщеннях об’єктів державної, комунальної та приватної власності.
Виділено ще понад 39 мільйонів гривень на компенсації за безоплатне розміщення ВПО у закладах. Йдеться про компенсації за спожиті комунальні послуги під час безоплатного перебування внутрішньо переміщених осіб у приміщеннях об’єктів державної, комунальної та приватної власності.
 
Таке рішення було ухвалено на засіданні Уряду, пише "Україна Комунальна".
 
Документом передбачено виділення відповідним закладам із резервного фонду державного бюджету понад 39,2 мільйона гривень для покриття витрат на комунальні послуги за серпень-вересень 2023 року. З них буде спрямовано:
  • Понад 6,9 мільйона гривень – на виплату компенсацій закладам державної форми власності, що належать до сфери управління МВС, Міненерго, МОН, МОЗ, МКІП, Мінсоцполітики.
  • Більш ніж 30,5 мільйонів гривень – комунальним закладам, державним закладам освіти, що передані на фінансування з місцевих бюджетів, і закладам спільної власності територіальних громад області та району, що перебувають в управлінні обласних та районних рад.
Надання цієї додаткової дотації з держбюджету місцевим бюджетам за затвердженим розподілом між обласними бюджетами здійснюватиме Мінреінтеграції.
 
  • Понад 1,8 мільйона гривень – приватним закладам (окрім приватних закладів освіти). 
 
Коментарі (0)