ГоловнаПослугиФінансування ЖКГВідмінність вантажного таксі від автоперевезень

Відмінність вантажного таксі від автоперевезень

Вантажоперевезення передбачає переміщення речей зі значною масою, включаючи негабаритні предмети. У середньому відстань транспортування становить 10-50 км.

Вантажоперевезення передбачає переміщення речей зі значною масою, включаючи негабаритні предмети. У середньому відстань транспортування становить 10-50 км. Маршрут буває внутрішньоміський, міжміський. Плата по тому самому населеному пункту береться згідно з годинним тарифом, а при виїзді за місто – по кілометражу шляху.

Що транспортується під час вантажних перевезень

1. Меблі. Відбувається офісний чи квартирний переїзд.

2. Будматеріали. Доставка з магазину клієнту, розподіл товарів між філіями.

3. Комп'ютерна техніка. Доставка покупок, переміщення продукції зі складу за торговими точками.

4. Цехове обладнання. Перевозиться габаритним транспортом на нове місце виробництва.

5. Товарні партії. Магазини, що торгують фруктами та овочами, потребують щоденного поповнення асортименту. Власники укладають договір на річне обслуговування своїх точок.

Вигода для клієнтів від використання вантажного таксі

Столичні компанії забезпечують низку переваг для своїх замовників.

• Виклик машини із водієм. В одних випадках він тільки перевозить вантаж, в інших додатково складає товари в кузов і виробляє їх експедирування. Для великого багажу залучають вантажників.

• Вибір машини для повного завантаження. Найбільш потрібні автомобілі, які перевозять 1,5-3 т вантажу.

• Швидкість подачі транспортного засобу. Через 1-1,5 години (так працює вантажне таксі «Давай Переїдемо») після дзвінка машина прибуває за вказаною адресою.

• Перевезення від дверей до дверей або з поверху на поверх. Всі питання, пов'язані з переміщенням вантажів та подальшим його розташуванням, компанія бере на себе.

• Замовляючи один автомобіль, вдається дешевше здійснити 2-3 поїздки. Наприклад, відправитися в меблевий чи будівельний магазин та доставити додому покупцю його замовлення. Або ж сплатити за перевезення товарів по місту, заощадивши на вартості подачі інших автомобілів.

• Цілодобовий прийом замовлень та виїзд на об'єкти. Ви самі плануєте, коли зручніше викликати машину.

• Щоденна перевірка технічного стану автомобілів допомагає оперативно виправляти неполадки. На замовлення виїжджають ті транспортні засоби, які повністю справні.

Як почати контактувати з транспортною компанією

Тим, кому потрібно замовити вантажне таксі терміново, того дня, рекомендується самостійно передзвонити за вказаними на сайті контактами компанії. Якщо ви поки що збираєте інформацію про транспортний перевізник і час «не підтискає», можете як передзвонити, так і надіслати електронне повідомлення на пошту, до месенджера.

Складіть перелік питань, відповіді на які потрібно отримати в обов'язковому порядку. Телефонний експромт призведе до того, що ви точно про щось забудете. А коли приїде вантажне таксі, уточнювати подробиці за ціною та вибором машини буде безглуздо.

Значна конкуренція у сірці транспортних перевезень призводить до появи шахрайських схем та фірм-одноденок. Перевіряйте виконавця до укладення договору про співпрацю.

 
Коментарі (0)