ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняВидобуток газу «Укргазвидобування» у 2022 році зменшився на 3%

Видобуток газу «Укргазвидобування» у 2022 році зменшився на 3%

АТ “Укргазвидобування” у 2022 році, незважаючи на руйнування та окупацію частини виробничих об'єктів на сході країни, видобуло 12,5 млрд кубометрів природного газу

 

АТ “Укргазвидобування” у 2022 році, незважаючи на руйнування та окупацію частини виробничих об'єктів на сході країни, видобуло 12,5 млрд кубометрів природного газу (товарного), що лише на 3% менше, ніж роком раніше. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Такий результат став можливим в умовах, коли сотні виробничих об'єктів та одиниць обладнання зазнали обстрілів, багато родовищ і сотні свердловин "Укргазвидобування" знаходилися або досі перебувають під окупацією або поблизу лінії фронту", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за 2022 рік компанія пробурила 47 нових свердловин, що майже дорівнює показнику попереднього року. При цьому буровики компанії встановили одразу два рекорди буріння за останні як мінімум 15 років: місячної та добової проходки.

Крім того, було виконано 74 гідророзриви пластів, досягнувши ще одного рекорду — найбільшої кількості операцій власним флотом на місяць. Також компанії вдалося утримати на високому рівні кількість інших операцій: 191 капітальний ремонт свердловин, 486 операцій колтюбінговими установками, 2333 геофізичних операцій. Також було обладнано системами механізованого видобутку 141 свердловину — це майже вдвічі більше, ніж 2021 року.

 

 

 
Коментарі (0)