ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГWOK і інші пропозиції від NINJA WOK з доставкою в Києві

WOK і інші пропозиції від NINJA WOK з доставкою в Києві

Шанувальників ВОК їжі - більш ніж достатньо. ВОК локшина - улюблениця офісних працівників у всьому світі

Шанувальників ВОК їжі - більш ніж достатньо. ВОК локшина - улюблениця офісних працівників у всьому світі. Це - справжнє інтернаціональне блюдо, смачний і доступний вид фастфуду, винайдений давно. Йдеться про приготованих особливим чином локшині або рисі різних сортів, доповнених інгредієнтами в східному стилі, зі спеціальною заправкою. За традицією WOK подається в невеликій картонній коробці, яку зручно доставляти, потім можна використовувати як тарілку. Швидкість приготування і зручність поїдання - основні переваги ВОК їжі. Крім того. тут мало масла, яке використовують при готуванні, зате смакові якості на висоті. Можливо формувати індивідуальне блюдо під смакові переваги. Для вас - китайська і азіатська кухня з швидкою доставкою от NINJA WOK. Ви зможете ознайомитися з асортиментом і замовити будь-яку вподобану вам блюдо wok доставка Київ буде швидкою і акуратною, зручною і безпечною. Ви зможете оцінити відмінний смак і отримаєте задоволення від трапези.

В меню є не тільки локшина і рис, для вас - страви на пару і супи, салати і напої. І це - далеко не повний асортимент меню. Ви зможете в повному обсязі його вивчити, відвідавши сайт в будь-який зручний для вас час.

Детальніше про ВОК-стравах

Сучасні WOK-страви являють собою основу з локшини або рису, з різними Топпінг. Йдеться про спеціалізовані добавках. І кожен може підібрати для себе блюдо за смаковими уподобаннями.

З застосовуваних видів локшини варто виділити:

• пшеничне локшину - м'яку і еластичну, відмінно поєднується з будь-якими інгредієнтами; • гречану - щільну коричневу локшину, яка підходить до м'яса і риби, птиці; • бобову - еластичну і ароматну, спеціальну використовувану в стравах WOK.

Що стосується використовується добавок, тут варто виділити морепродукти і телятину, свинину і куряче філе.

Також додатково використовують цибулю і моркву, а ще - солодкий перець і печериці, різні приправи. І звичайно, не обійтися без соусів - кілька різних видів.

Користь WOK і особливості приготування

Завдяки самобутньої методикою приготування цієї страви, гарантовані відмінні гастрономічні якості. Для приготування ВОК всі продукти дрібно нарізають і шинкують, після чого по черзі засипаються в майже розпечену сковороду. Тут все безперервно перемішується протягом п'яти - десяти хвилин високотемпературної обробка. Після цього страва майже готова. Залишилося додати приправи і соус, після чого можна подавати блюдо до столу.

Швидке приготування без використання великої кількості олії, наявність у складі овочів робить ВОК корисним для здоров'я. Калорійний продукт практично не загрожує постаті. У ньому містяться повільні вуглеводи, які витрачаються організмом на енергію, а не на зайві обсяги. ВОК їжа - це вітамін В4 холін, а також вітамін В1 тіамін. А ще - пантотенова і фолієва кислоти, токоферол і багато антиоксидантів.

 

 
Коментарі (0)