ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа ЖКГ Херсона пішли мільйони гривень

На ЖКГ Херсона пішли мільйони гривень

На житлово-комунальне господарство Херсона вже виділили понад 3 млн грн. Ці кошти призначені на благоустрій та внутрішньодворові проїзди.

За рахунок міського бюджету Херсона профінансовані благоустрій та внутрішньодворові проїзди. Про це повідомляє прес-служба Херсонської міської ради.

Зокрема, в повідомленні наголошується, що Департаментом бюджету і фінансів проведено фінансування:
 
департаменту житлово-комунального господарства на - капітальний ремонт об'єктів зовнішнього благоустрою на суму 353,7 тис. грн.; поточне утримання об'єктів зовнішнього благоустрою на суму 48,8 тис. грн.;
 
управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв'язку – на капітальний ремонт прибудинкової території внутрішньодворові проїзди житлових будинків на суму 2 млн грн.;
 
управління капітального будівництва – на капітальний ремонт об'єктів соціально-культурної сфери та інженерної інфраструктури міста на суму 419,4 тис. грн.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, комунальні бригади Херсона проводять ремонт дорожнього покриття на деяких вулицях міста. Зокрема, поточний ремонт (підготовчі роботи) проходять на просп. Адмірала Сенявіна; поточний ремонт (асфальтування) – на вул. Кулика; капітальний ремонт (підготовчі роботи, внутрішньодворові проїзди) – вул. Залаегерсег, 17, 17А; нанесення дорожньої горизонтальної розмітки – на вул. Будьонного, вул. Кулика, вул. 40 років Жовтня.
 
Коментарі (0)