ГоловнаНовини ЖКГТранспортВихідними у Львові перекриють рух транспорту

Вихідними у Львові перекриють рух транспорту

У неділю на кілька годин перекриють рух транспорту на вулицях, прилеглих до площі св. Юра. Це пов’язано з відкритим представленням проекту пам’ятника Митрополиту Андрею Шептицькому.

У неділю з 14:30 до 16:30 буде перекрито рух транспорту на вул. Гоголя (зі сторони вул. Городоцької), вул. Листопадового Чину (зі сторони вул. Гоголя), вул. Матейка, вул. Новаківського, пл. святого Юра (зі сторони вул. Митрополита Андрея). Це пов’язано з забезпеченням безпеки учасників відкритого представлення проекту пам’ятника Митрополиту Андрею Шептицькому. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівській міській раді.

У зв’язку з цим буде внесено зміни у рух громадського транспорту. За інформацією управління  транспорту та зв’язку ЛМР, міські автобусні маршрути оминатимуть закриту ділянку по вул. Городоцькій та по вул. Бандери.
 
Як поінформували у ЛКП «Львівелектротранс», тролейбуси №7 та №12 курсуватимуть тільки до пл. Кропивницького та у зворотному напрямку. А тролейбуси №2, 9, 10  – до вул. Ангеловича та у зворотному напрямку.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з 21 березня з 09:00 і до 20:00 1 липня буде обмежено рух транспорту на вул. Куликівській біля будинку №5. Це пояснюють встановлення тимчасового будівельного майданчика для будівництва багатоповерхового житлового будинку на вул. Академіка Сахарова, 70.
 
Коментарі (0)