ГоловнаНовини ЖКГТранспортІз Києва до Івано-Франківська вирушить додатковий потяг

Із Києва до Івано-Франківська вирушить додатковий потяг

«Укрзалізниця» на наступні вихідні призначила додатковий поїзд з Києва до Івано-Франківська. Поїзд зупинятиметься у Львові, Тернополі, Хмельницькому, Вінниці та Козятині.

«Укрзалізниця» на 23 жовтня призначила додатковий потяг з Києва до Івано-Франківська. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

Як йдеться у повідомленні, пасажири, які планують подорож залізницею на наступні вихідні, можуть скористатися додатковим поїздом № 259/219 Київ – Івано-Франківськ. Поїзд робитиме зупинки у Львові, Тернополі, Хмельницькому, Вінниці та Козятині. 

Зазначається, із Києва поїзд відправлятиметься в п’ятницю 23 жовтня о 23:52 та прибуватиме до Івано-Франківська наступного дня об 11:10.

У зворотному напрямку з Івано-Франківська відправлятиметься в неділю 25 жовтня о 19:58, прибуватиме до Києва наступного дня о 09:08.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у другій половині цього місяця громадянам пропонують скористатися додатковими потягами, які курсуватимуть на популярних маршрутах. Загалом, призначено 4 поїзди.

 
Коментарі (0)