ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВимушеним переселенцям пояснили, як зберегти субсидію при переїзді

Вимушеним переселенцям пояснили, як зберегти субсидію при переїзді

З початку повномасштабної війни багато українців змушені були переїхати в інші регіони, подалі від бойових дій

З початку повномасштабної війни багато українців змушені були переїхати в інші регіони, подалі від бойових дій. Багато хто з них отримував субсидії, але навіть на новому місці вони не втрачають свого права на цей вид допомоги. Як продовжити отримувати виплати після переїзду, повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Українці, які змінили своє місце проживання не втрачають право на отримання субсидій. Даний вид виплат можна переадресувати за тим самим сміхом, що й пенсії чи соціальну допомогу. Наприклад, якщо виплати здійснювалися через "Укрпошту", то слід переадресувати їх на нове найближче відділення.

Щоб перенаправити виплати за новим місцем проживання, можна звернутися до найближчого сервісного центру Пенсійного фонду або до контакт-центру "Укрпошти" за номером 0 800 300 545. Оператору знадобляться ваша адреса до переїзду, паспортні дані, номер телефону, як отримували виплати — на пошті або адресно та нове місце отримання допомоги (адреса пошти або нового житла).

Важливо відзначити, що отримувати житлову субсидію можна лише на одну адресу. Тож якщо тільки частина мешканців переїхала, то треба повідомити у 30-денний термін.

 

 

 
Коментарі (0)