ГоловнаНовини ЖКГЖитлоВиплачено перший мільярд гривень за програмою єВідновлення

Виплачено перший мільярд гривень за програмою єВідновлення

Виплачено перший мільярд гривень за програмою єВідновлення. Ці гроші держава виплатила українцям для ремонтів квартир і будинків, які були пошкоджені через російські обстріли
Виплачено перший мільярд гривень за програмою єВідновлення. Ці гроші держава виплатила українцям для ремонтів квартир і будинків, які були пошкоджені через російські обстріли, пише "Україна Комунальна"
 
Плани перетворилися у конкретні дії. Сам процес – від подачі інформаційного повідомлення до безготівкового розрахунку — максимально цифровізований, алгоритм роботи комісій органів місцевого самоврядування – регульований Постановою і обмежений чек-листом з прописаною вартістю робіт та будматеріалів. У разі проблемних питань заявник завжди може звернутися до Урядового контактного центру 15-45. І серед масиву дзвінків не було жодного – про несправедливість чи неправомірність. 
 
На даний момент отримали виплати 12146 людини, що подали заявки. Загалом таких понад 41 тисячу. 
 
Якщо ж подивитися на конкретні громади – найбільше заяв надійшло з тих територій, які знаходилися під окупацією або ж розташовані поблизу кордону з росією.
 
Харківська - 17 тисяч заяв;
Ірпінська - 3 тисяч заяв;
Ізюмська - 1,6 тисяч заяв;
Миколаївська - 1,3 тисяч заяв;
Балаклійська - 1,3 тисяч заяв.
 

Так, 35% з тих, хто взяв участь у програмі єВідновлення – це люди, яким за 60. Найстарші одержувачі допомоги – три жінки, яким виповнилося 97 років. Вони проживають на Київщині та Миколаївщині. 

 
Коментарі (0)