ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ’їзд до центру Івано-Франківська став платним

В’їзд до центру Івано-Франківська став платним

Оплата здійснюватиметься при в’їзді в межі зони готівкою, шляхом придбання паркувального талону чи через реєстратор розрахункових операцій

Щоб проїхати в центр Івано-Франківська та припаркувати авто, його власнику доведеться придбати паркувальний талон вартістю 50 гривень. Такий проект рішення прийняв виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради. Для туристичних автобусів вартість талону складе 80 гривень.

Оплата здійснюватиметься при в’їзді  в межі зони готівкою, шляхом придбання паркувального талону чи через  реєстратор розрахункових операцій.

Дане рішення не застосовуватиметься до водіїв спеціального автотранспорту зі службовими державними номерними знаками під час виконання прямих службових обов'язків, транспортних засобів, якими керують інваліди з ураженням опорно-рухового апарату та транспортних засобів, якими керують інваліди війни та прирівняні до них особи, а також ветерани визвольних змагань.

50% від вартості талону будуть сплачувати мешканців будинків, розташованих в межах зони платного в’їзду та паркування, а вихідні та святкові дні плата за в’їзд та паркування з цих мешканців не стягується.

 

Джерело – News.if.ua

 
Коментарі (0)