ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВійська РФ залишили ЧАЕС та прилеглі території

Війська РФ залишили ЧАЕС та прилеглі території

До вечора 31 березня російські окупанти покинули Чорнобильську АЕС.

 

Про вихід російських окупантів повідомило Державне агентство України з управління зоною відчуження.

“На поточний момент сторонніх осіб на майданчику Чорнобильської АЕС не перебуває”, – заявили о 21 годині 47 хвилин 31 березня в Державне агентство України з управління зоною відчуження.

Як ідеться в повідомленні, російські окупанти склали "акт" про начебто охорону ЧАЕС  впродовж часу від 24 лютого і вийшли з ЧАЕС з мародерством.

Далі на російських окупантів, які копали окопи в «рудому лісі», чекає якщо не швидкий розвиток променевої хвороби і смерть, то онкологія. Про це заявив в ефірі 5 каналу члена громади Дежагентства з управління зоною відчуження Ярослав Ємельяненко.

"За кілька десятків хвилин вони отримали свою річну дозволену дозу опромінення. Поки вони рили там свої окопи, то провели там не 10 хвилин. І всі наслідки цього для їх здоров’я будуть відгукуватись дуже довго", - сказав Ярослав Ємельяненко.

Радник глави МВС України Вадим Денисенко вранці 1 квітня в ефірі 24 Каналу підтвердив, що російські війська вийшли не тільки з території ЧАЕС, але і з міста Славутич. Чи забрали російські військові свої боєприпаси, поки невідомо.

 

 

 
Коментарі (0)