ГоловнаНовини ЖКГЖитлоВійськовим пропонують житло в кредит

Військовим пропонують житло в кредит

На Херсонщині військовим пропонують житло у кредит під 3% річних. Щоправда пільгові умови діятимуть на придбання та будівництво осель у сільській місцевості.

Херсонська ОДА підписала з Херсонським обласним військовим комісаріатом та Херсонським обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі тристоронній меморандум про співпрацю та партнерство у сфері забезпечення військових житлом. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Згідно з повідомленням, пріоритетним напрямом цієї співпраці є підвищення рівня забезпечення військовослужбовців комфортним житлом шляхом впровадження кредитних інвестицій для фінансування житлового будівництва.

Зокрема, на першому етапі співробітництва робота сторін буде зосереджена на забезпеченні військовослужбовців індивідуальним житлом шляхом надання довгострокових пільгових кредитів під 3% річних на придбання та будівництво житла за регіональною програмою індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім».

Окрім того, наголошується, що в рамках співробітництва адміністрація взяла на себе відповідальність за збільшення обсягів фінансування відповідних програм на місцевих рівнях.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше військовим, які виїхали з Криму, держава обіцяла оплачувати тимчасове житло, поки для них не побудують нове.

 
Коментарі (0)