ГоловнаКоментаріТарифи ЖКГВ.Ковальчук: «Ми пропонуємо зменшити тариф на передачу електроенергії на 10%»

В.Ковальчук: «Ми пропонуємо зменшити тариф на передачу електроенергії на 10%»

Глава НЕК «Укренерго» Всеволод Ковальчук пропонує НКРЕКП, зменшити тариф на передачу електроенергії по магістральних мережах на 10% (на 0,693 коп / кВт * год)
Глава НЕК «Укренерго» Всеволод Ковальчук пропонує Національній комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, зменшити тариф на передачу електроенергії по магістральних мережах на 10% (на 0,693 коп / кВт * год) - до 6,24 коп/кВт*год з 2018 року, написав на своїй сторінці в Facebook Всеволод Ковальчук.
 
«Ми пропонуємо зменшити на 10%, в порівнянні з 2017 роком ... Впевнені, що зможемо забезпечити високу якість наших послуг, високу надійність передачі електроенергії і високі темпи оновлення основних фондів, використовуючи менше тарифних засобів, незважаючи на інфляцію, зростання заробітних плат», - написав глава НЕК «Укренерго».
 
Всеволод Ковальчук додав, що запропонований розмір тарифу не передбачає додаткових резервів, але він збалансований. На думку глави «Укренерго», висока вартість електроенергії стримує розвиток промислового виробництва.

НЕК «Укренерго» здійснює експлуатацію магістральних і міждержавних ліній електропередачі, а також централізовану диспетчеризацію роботи ОЕС. НЕК є державним підприємством, яке знаходиться в управлінні Міністерства енергетики та вугільної промисловості. 

 
Коментарі (0)