ГоловнаКоментаріЕлектроенергетикаВ.Кудрицький:"Найближчі 6 місяців у нас в енергосистемі буде достатньо електроенергії для споживачів"

В.Кудрицький:"Найближчі 6 місяців у нас в енергосистемі буде достатньо електроенергії для споживачів"

Українській енергосистемі найближчі півроку вистачатиме електроенергії для потреб споживачів. Про це розповів голова НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький
Українській енергосистемі найближчі півроку вистачатиме електроенергії для потреб споживачів. Про це розповів голова НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький в ефірі телемарафону. 
 
«Найближчі 6 місяців у нас в енергосистемі буде достатньо електроенергії для покриття потреб споживачів. Українська енергосистема є частиною європейської, а відтак ми матимемо можливість імпортувати електроенергію, якщо нам не вистачатиме своєї – і це дуже важливий фактор енергетичної безпеки країни», - сказав він. 
 
Так, Володимир Кудрицький вважає, що зважаючи на це в весняні й літні місяці, Україна матиме збалансовану ситуацію в енергосистемі. 
 

«А вже до наступної зими треба гарно підготуватися. Відновити, перш за все, роботу тих енергоблоків на теплових, гідроелектростанціях, які були пошкоджені, і максимально мобілізувати всі ресурси енергосистеми, щоб достойно, без відключень пройти зиму», – додав він. 

 
Коментарі (0)